De frituuroven is volledig onder de loep genomen en voldoet aan alle laatste technische specificaties. Net als de volledig afgelaste RVS opvangbak achter de filters van het afzuigkanaal, het lekken van vet of olie is nu niet mogelijk. Daarnaast is de Retro volledig naar eigen idee in te richten, alle componenten als een bakplaat, uitschepbak of bain-marie worden allemaal naadloos in het blad geïntegreerd. Dat zorgt ervoor dat het makkelijker schoon te houden is en er gewoon langer goed uit blijft zien.

Schijn bedriegt ! De vintage ovale klokken die er smaakvol 'ouderwets' uitzien, zijn uitgevoerd met een hightech touchscreen bedieningspaneel. De bediening is heel eenvoudig waardoor ook de medewerkers er gemakkelijk mee kunnen werken. Hierdoor creëer je een constante goede kwaliteit van het eindproduct, lekkere knapperige goudgele frieten en smaakvolle snacks. Daarom komen de klanten graag bij je terug omdat het er altijd goed is ! 

Chroom en authenticiteit

De verchroomde aftapkranen, uitgesproken rondingen, vintage klokken en de eigenzinnig gekleurde panelen zorgen voor een model waar je niet omheen kunt. Of het nu gaat om een echte Amerikaanse diner uit de sixties of om een authentieke zaak met verse frieten en oma's stoofvlees, het Retro model past er feilloos bij.

Facts and figures

  • Onderscheidend design
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Touchscreen bedieningspaneel in vintage ovale klokken
  • Volautomatisch vetfiltreersysteem
retro in leren jasje