Vakmanschap en traditie

Perfecta is opgericht in 1942 en is daarmee het oudste frituurovenmerk in Europa met een bijzonder rijke geschiedenis.

Door de jaren heen zijn de frituurovens steeds mooier, krachtiger en zuiniger geworden. Door voortdurend te investeren in innovatie en nieuwe technieken, zijn onze installaties koplopers in energiezuinig verbruik en zorgen ze voor een optimale verwarming van het vet of olie.

Maar sommige dingen veranderen nooit. Elke Perfecta blinkt uit in duurzaamheid en capaciteit. Met eindeloos respect voor vakmanschap en traditie wordt elke Perfecta oven opgebouwd tot een meesterstuk in design en technologie. Dit maakt van het bakken in een Perfecta een unieke belevenis, die u voor geen geld ter wereld nog wil missen!

Over ons - Toen

Oog voor perfectie

De zin voor kwaliteit trekken wij door in alles wat we doen, van aankoop over productie en installatie tot service na verkoop. Wij kunnen rekenen op een sterk en gedreven team van deskundige techniekers die een jarenlange kennis van en ervaring met onze toestellen hebben opgebouwd, om u steeds vlot en efficiënt van dienst te zijn.

Wij vinden het van het grootste belang dat uw frituurinstallatie perfect past bij wat u ervan verwacht. Daarom luisteren wij eerst naar uw wensen en noden alvorens een voorstel te bieden. In onze ingerichte toonzaal bekijken we de modellen en lichten we u de mogelijkheden toe, zodat u goed geïnformeerd bent om een beslissing te maken.

bellegems friethuisje
Perfecta